CMI Dental Care – Pentru zâmbetul dumneavoastră


dental care covid

Dragi pacienți,

am reluat activitatea în cabinetul nostru pregătiți și echipați adecvat pentru a vă oferi tratamente stomatologice în CONDIȚII SIGURE, în mod EFICIENT și RESPONSABIL, cu respectarea tuturor cerințelor de igienă și siguranță necesare în această perioadă a pandemiei cu COVID-19, conform recomandărilor autorităților.

Din grijă pentru sănătatea dumneavoastră și a personalului medical al cabinetului, aplicăm un protocol strict de reguli, în beneficiul tuturor pacienților.

De aceea, VĂ RUGĂM:

  • să veniți la Dental Care DOAR dacă aveți o programare. Puteți să vă programați telefonic, la numărul 0723630983, sau online accesând adresa https://dentistiasi.ro/programare-online/ ;
  • să veniți la cabinet exact la ora la care aveți programare. Dacă veniți mai devreme, vom fi nevoiți să vă rugăm să așteptați în exterior până vom finaliza manevrele de igienizare ale cabinetului necesare după tratarea pacientului de dinaintea dumneavoastră;
  • la intrarea în cabinet și în sala de tratament, să respectați indicațiile personalului nostru.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm!


La Dental Care beneficiați de tratamente stomatologice nedureroase, performante, de mare finețe, pentru toată familia, într-un cabinet prietenos, dotat cu aparatură de ultimă generație!

 

E momentul să scăpați pentru totdeauna de stresul unei vizite la dentist! La Dental Care veniți ca la un prieten! Vă garantăm că veți pleca cu zâmbetul pe buze!

Vă e teamă de dentist? Vă îngroziți când auziți zgomotul și trăiți senzația neplăcută create de freza stomatologică? De câte ori ați amânat vizita la stomatolog deși aveați o durere de dinți insuportabilă? De câte ori v-ați tratat singur o măsea umflată doar de frica de a păși în cabinetul stomatologului?

Toate aceste coșmaruri vor lua sfârșit pentru totdeauna și veți descoperi plăcerea de a veni la dentist odată cu prima vizită la cabinetul stomatologic Dental Care.

La Dental Care beneficiaţi de tratamente accesibile financiar, fără durere,

cu materiale de calitate superioară, la standarde europene, într-un ambient plăcut!

Medicii de la Dental Care, folosind aparatură medicală de ultimă generație, cunoștințe stomatologice aprofundate și scheme de tratament flexibile, găsesc cu ușurință calea nedureroasă de rezolvare a problemelor orale de care suferiți.

O sală de așteptare cu internet wireless

V-am pregătit o sală de tratament dotată cu un scaun dentar performant, modern și silențios! O sală de așteptare cu internet wireless!

Specialiștii din echipa Dental Care acordă o mare importanță discuției cu pacientul, căruia îi sunt explicate cu răbdare variantele de tratament pentru care poate opta, stabilind apoi de comun acord o schemă de tratament personalizată, fără durere.

Fiecare consultație se face cu minuțiozitate, analizându-se întreaga cavitate bucală .

De asemenea, la realizarea protezelor dentare, medicii Dental Care au în vedere forma buzelor, caracteristici ale zâmbetului, raportul ochi-nas-gură, forma dinților, culoarea acestora, mușcătura, vorbirea etc. Pentru ca rezultatul să fie perfect!

Instrumentar sterilizat cu grijă

La Dental Care se acordă o mare atenție sterilizării instrumentarului. Folosim un aparat de sterilizare foarte performant.

Medicii cabinetului Dental Care folosesc o metodă revoluționară de albire și detartraj a dinților cu ajutorul unui aparat ultramodern cu ultrasunete tridimensionale.

Facem evaluări gratuite ale sănătății orale și oferim sfaturi și tratamente profilactice.

Copiii sunt pacienții noștri speciali

La Dental Care, copiii vin cu plăcere și fără pic de teamă. Pentru că aici găsesc un mediu prietenos și tratamente dentare care nu dor.

Adevărul este că avem grijă de copii încă de când sunt în burtica mamei.

Echipa de specialiști Dental Care acordă o mare atenție femeilor gravide, în tratarea cărora folosesc numai substanțe și proceduri speciale care nu dăunează fătului.

Multă răbdare cu pacienții de vârsta bunicilor noștri

Cu mare bucurie și cu multă răbdare îi așteptăm și pe pacienții seniori care merită o dantură funcțională și frumoasă și tratamente special adaptate stării lor de sănătate.

 

Reduceri și facilități de plată pentru pacienții fideli

 Pacienții noștri constanți devin pacienți VIP, beneficiind de reduceri și facilități de plată pentru ei și familia lor!

Cabinetul stomatologic Dental Care – locul în care vă veți regăsi liniștea și zâmbetul perfect!

Tratamente fără durere!

Servicii stomatologice premium, de înaltă performanță, asigurate de medici cu experiență,

la curent cu ultimele noutăți din domeniu!

Echipa noastră vă va ajuta să vă refaceți dinții, masticația și zâmbetul,

fără durere, într-o atmosferă  prietenoasă.