Pacienţii noştri apreciază profesionalismul şi serviciile noastre stomatologice, iar noi le mulţumim!

Dental Care, pentru zâmbetul dumneavoastră!

Luciano Zanelli - proprietar Panificio Zanella, Bologna, Italia

Sunt foarte mulțumit de serviciile echipei de la Cabinetul Dental Care.

Am avut o problemă dentară dificilă care a fost tratată de doamna dr. Andreea Rugină și de echipa de tehnicieni dentari cu multă, multă atenție, răbdare și înalt profesionalism. Am rămas impresionat de rezultate! Sincer, după tratamentul stomatologic primit aici, mă simt cu totul alt om! Acum sunt mai vesel, mai optimist, iar zâmbetul meu ridică moralul clienților și angajaților mei!

Recomand cu deosebită căldura serviciile stomatologice de la Dental Care!
[ssba]


Andrei Segărcean, 5 ani și 12 dințișori

Eu sunt Andrei și vin cu mama la cabinetul Dental Care pentru că aici mă pot juca de-a dentistul. Aici mă simt ca într-un atelier de făcut zâmbete și învăț multe povești despre dințișori pe care le-am spus și doamnei educatoare, la grădi
[ssba]


Maria Popescu, 32 de ani, administrator firmă

Mulțumesc doamnei doctor A. R. și întregii echipe Dental Care pentru profesionalism, pentru răbdare și rezultatele deosebite. În sfârșit am găsit un medic stomatolog în care am încredere pentru că mi-a explicat pas cu pas, fiecare procedură pe care mi-a făcut-o. Pentru prima dată am înțeles exact ce se întâmplă cu dantura mea și de ce. În plus, am știut exact pentru ce plătesc și în ce constă fiecare serviciu oferit.

De asemenea, sunt încântată pentru că, datorită profesionalismului și răbdării pe care le-am găsit aici, am scăpat de frica de dentist pe care o aveam din cauza unor experiențe neplăcute din trecut și a unor lucrări de proastă calitate. Recomand din suflet acest cabinet prietenilor mei!
[ssba]


George Paraschiv, funcționar public

Pentru mine a fost tot timpul o problemă să găsesc un stomatolog potrivit pentru mama mea care este în vârstă, este dificilă, suferă de diabet și are și hipertensiune arterială. Paradontoza care i-a afectat gingiile a făcut să piardă o parte din dantură și să nu mai fie în măsură să se hrănească corespunzător. Am apelat la multe cabinete, dar mama mea nu a fost niciodată mulțumită. Medicii de la Dental Care au fost singurii care au știut să vorbească cu ea, găsind cea mai bună soluție pentru lucrarea protetică de care avea nevoie. Mulțumesc, Dental Care! Iar mama vă mulțumește la fiecare masă! De când are o dantură funcțională, nu trebuie să se mai ascundă de nepoți când mănâncă ceva[ssba]