Tratamente dentare individualizate, implanturi dentare, coroane porţelan, servicii de estetică dentară.

Beneficiile de care au parte pacienții Dental Care:

 • Tratamente fără durere
 • Servicii stomatologice de înaltă performanță asigurate de medici cu experiență, la curent cu ultimele noutăți din domeniu
 • Aparatură modernă pentru sterilizare
 • Servicii diversificate, de la detartraj, la cele mai complexe lucrări protetice
 • Lucrări protetice realizate în colaborare cu cel mai bun tehnician dentar din Iași.
 • Sală de tratament cu aparatură de ultimă generație
 • Scheme de tratament personalizate, discutate cu pacientul și care au acordul acestuia
 • Atenție deosebită și tratamente speciale pentru femeile gravide
 • Tratamente și medicație care țin cont de afecțiunile pacientului
 • Sală de așteptare cu internet wireless
 • Programe speciale de familiarizare a copiilor cu vizita la stomatolog
 • Reduceri și facilități de plată pentru pacienții constanți și familia lor
 • Toate intervențiile realizate de-a lungul timpului sunt înregistrate într-un dosar la care pacientul are acces deplin.

Programeaza-te ONLINE !

Tratamente:

Obturație

Obturatie - CMI DentalCare - dentistiasi.ro

Aplicarea obturațiilor fizionomice se realizează în cabinet. Prin adeziune, se aplică o rășină specială fotopolimerizabilă de aceeași nuanță cu dinții naturali în cazul dinților fracturați, cariați, îngălbeniți sau înegriți. Rășina se modelează conform morfologiei dintelui natural, se adaptează și se lustruiește, rezultând astfel un rezultat estetic excelent.

Tratamente de canal

Tratamente canal - CMI DentalCare - dentistiasi.ro

Tratamentul de canal se impune atunci când rădăcina dintelui se infectează din cauza unei carii profunde netratate sau incorect tratate. Cum se procedează? Dintele este anesteziat și se pătrunde la nivelul camerei pulpare (nervului) cu freze și apoi cu ace speciale. Procesul este nedureros, datorită anesteziei cu substanțe de foarte bună calitate.

Tratamente protetice

Tratamente protetice - CMI DentalCare - dentistiasi.ro

La cabinetul DentalCare realizăm toată gama de lucrări protetice:
Coroane total fizionomice, metalo-ceramice, metalo-acrilice,
Proteze dentare,
Proteze scheletate.

Pedodonție

Pedodontie - CMI DentalCare - dentistiasi.ro

Primele vizite ale copilului tău la dentist trebuie să fie plăcute și să-l faca pe cel mic să accepte un tratament stomatologic. Toate acestea se realizează în clinica noastră. Tratarea mobilității dinților de lapte, care apare începând cu vârsta de 6 ani, controlul și profilaxia dinților definitivi cu materiale sigilante sunt rezolvate în cabinetul nostru cu deosebită atenție și profesionalism.

Cosmetică dentară

Cosmetica dentara - CMI DentalCare - dentistiasi.ro

Albirea dinților a devenit în ultimul timp o preocupare din ce în ce mai frecventă a pacienților noștri. Pentru a răspunde solicitărilor, folosim soluții profesionale pentru albirea dinților – CALCIUM WHITE SYSTEM – care oferă avantajele albirii printr-un sistem unic care conține și calciul necesar dinților.

Albirea dinților este cel mai comun tratament cosmetic prescris. Gelul de albire folosit este pe bază de peroxid și va albi în timp dinții semnificativ peste nuanța lor originală. Rezultatul albirii se menține în timp, dar variază de la individ la individ și se poate prelungi prin evitarea fumatului, cofeinei, vinului roșu și evitarea rujurilor închise la culoare.


Relaxare - CMI DentalCare - dentistiasi.ro

Relaxare

Știm că fiecare individ e diferit, că are diverse temeri înainte de vizita la stomatolog. De 15 ani de când e deschis cabinetul nostru, pacienții care au venit cu îndoială și frică au plecat fericiți și mulțumiți de tratamentul pe care l-au primit.

Calm - CMI DentalCare - dentistiasi.ro

Calm

Trebuie să știți că nu sunteți singur, un procent foarte mare de oameni nu merge regulat la dentist din cauza fricii dobândite în urma unor experiențe neplăcute din trecut.

Comunicare - CMI DentalCare - dentistiasi.ro

Comunicare

Nimeni nu va râde de frica și temerile dumneavoastră! Arma cu care învingem frica este comunicarea, de aceea cu cât știm mai mult despre ceea ce vă sperie, cu atât vă putem ajuta mai mult!