ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 

 1. De ce să apelez la serviciile unui cabinet stomatologic din Romania, din Iaşi?

 

Raspunsul este simplu:

– economisiţi bani!

– preţurile de la Iaşi ale tratamentelor stomatologice sunt mult mai scăzute în comparaţie cu cele din Italia, Marea Britanie sau Israel!

– calitatea este la standarde occidentale!

– puteţi combina tratamentul dentar cu o mini vacanţă!

Pe de altă parte, clinica noastră este apreciată pe plan internaţional, zeci de pacienţi italieni, britanici şi israelieni apelează la noi anual pentru un tratament stomatologic la cele mai înalte standarde.

 

 1. Economia pe care o fac acoperă şi celelalte cheltuieli, cu transportul şi cazarea?

 

Coroanele, punţile dentare sau implanturile sunt de 4-5 ori mai scumpe într-o clinică din Europa decât la noi.

Economisiţi mii de euro chiar dacă trebuie să luaţi în calcul atât costul cazării cât şi transportul în România la Iaşi.

Asta este concluzia la care ajung toţi pacienţii străini care ne trec pragul.

 

 1. Care sunt serviciile stomatologice la care pot să apelez?

 

Dental Care vă pune la dispoziţie toate tipurile de tratamente moderne disponibile la ora actuală:

– stomatologie generală

– implantologie

– chirurgie

– estetică dentară.

 

 1. Materialele care se folosesc la Dental Care sunt de bună calitate?

 

Da, folosim materiale de foarte înaltă calitate şi cele mai noi echipamente, în concordanţă cu standardele şi normele europene.

Nu facem niciun compromis din acest punct de vedere, pentru că rezultatul tratamentului trebuie să fie durabil şi să satisfacă cele mai mari exigenţe estetice şi funcţionale.

 

 1. Pot să am încredere în medicii dumneavoastră?

 

Da, sută la sută.

Echipa noastră este formată dintr-un medic specialist în stomatologie generală cu peste 15 ani experienţă, dintr-un medic chirurg cu expertiză câştigată în clinică stomatologică universitară din Iaşi, la care se adaugă o echipă de tehnicieni dentari cu peste 30 de ani de experienţă.

Acreditările lor sunt de acelaşi nivel cu cele ale colegilor din ţările Uniunii Europene.

Medicii noştri sunt înregistraţi şi acreditaţi la Colegiul Medicilor Stomatologi din România, sunt la curent cu ultimele articole din literatura de specialitate şi participă regulat la schimburi de experienţă şi cursuri de perfecţionare în ţară şi în străinătate.

 

 1. Care este rata de respingere a implantului dentar?

 

Implantul dentar este un mic şurub de titaniu, care înlocuieşte rădăcina dintelui lipsă. Implantul este fixat în osul maxilar sau mandibular. După ce acesta se fixează bine în os (se osteointegrează), adica după 4 luni, va servi ca ancoră pentru viitorul dinte din porţelan.

Statisticile confirmă o rată de succes de aproximativ 95% pentru implanturile individuale şi o rată chiar mai mare pentru punţile dentare.

 

 1. Cine poate apela la implantul dentar?

 

Orice pacient căruia îi lipseşte unul sau mai mulţi dinţi poate apela la un implant dentar. Specialiştii noştri vă vor evalua şi vă vor spune dacă implantul dentar este o soluţie viabilă pentru dumneavoastră.

 

 1. Pot opta pentru coroana ceramică? La ce preţ?

 

Putem realiza, în laboratorul nostru, coroane din numeroase materiale, inclusiv ceramice fără suport metalic sau metalo-ceramic sau compozit.

Coroanele metalo-ceramice sunt des solicitate de pacienţi pentru rezistenţa lor, dată de infrastructura de metal peste care se stratifică ceramica. Capa metalică are o grosime de 0,3 mm şi poate fi realizată fie din aliaj nobil, care are avantajul unei excelente biocompatibilităţi, fie din aliaj nenobil.

Pentru preţuri, consultaţi lista sau faceţi o simulare a costurilor în secţiunea PREŢURI.

 

 1. Există legături aeriene directe cu oraşul Iaşi?

 

Oraşele Londra, Tel Aviv, Roma, Bergamo, Torino, Treviso, Bologna, Viena sunt legate aerian direct de Iaşi prin intermediul companiilor aeriene Tarom si WizzAir.

La solicitarea dumneavoastră, ne ocupăm de rezervarea zborului dumneavoastră, la cele mai bune preţuri.

Cu cât stabilim o programare din timp, cu atât putem face rezervarea zborului mai din timp, astfel încât să puteţi beneficia de cele mai bune preţuri.

Este recomandabil să vă hotărâţi pentru a putea face rezervarea biletului cu cel puţin o lună înainte de data la care aţi obţinut programarea tratamentului.

 

 1. Cum mă voi descurca în Iaşi, un oraş cu totul necunoscut pentru mine?

 

Un reprezentant al departamentului administrativ, cunoscător al limbilor engleză şi franceză, vă va întâmpina la aeroport şi vă va conduce gratuit la hotel, la clinică sau pentru o vizită în oraş.

 

 1. Cât durează un tratament complex?

 

Patru-cinci zile sunt suficiente pentru majoritatea tratamentelor ce presupun proceduri de lucrări protetice compuse din coroane de porţelan sau punţi dentare.

Implanturile dentare se realizează în două etape care necesită două deplasări separate la clinica noastră. Prima etapă este cea chirurgicală, de implantare a şurubului de titan. Cea de-a doua etapă, la 4 luni de la implantare, constă în realizarea efectivă a lucrării.

 

 1. Cum voi comunica cu echipa medicală a clinicii?

 

Cu mare uşurinţă deoarece veţi fi în permanenţă asistat de un translator, iar personalul clinicii deţine cunoştinţe de limba engleză, italiană, franceză.

 

 1. Care sunt modalităţile de plată?

 

Acceptăm dolari, euro şi lire sterline.

 

 1. În cât timp de la iniţierea dialogului cu dumneavoastră îmi voi recăpăta zâmbetul?

 

Este bine să ne contactaţi din timp. Avem nevoie de circa o lună pentru a organiza programul tratamentului dumneavoastră, rezervarea zborului şi a hotelului.

Contactaţi-ne chiar acum pentru o estimare de a planului de tratament completând formularul special din secţiunea CONTACT, scriindu-ne un email sau sunând la numărul de telefon afişat.